Spil Video poker

Hvad er video poker

Video poker er præcis ligesom at spille det der hedder ”5 card poker”. Den eneste forskel på 5 card poker og video poker er, at i video poker har du ikke nogle modstander du skal vinde over, samt at du ikke kan tabe mere end din indsats.

Der er mange forskellige versioner af video poker, men den mest populære / almindelige version hedder Jacks or Better. Her gælder det simpelthen om, at sidde med mindst et par knægte på hånden når runden er ovre, for at få gevinst. Andre versioner er når der er andre kort med, end de der kommer i værdien es – konge. Det kan være spil som Deuces Wild eller Joker’s Wild. Spillet Deuces Wild har fire ”wild” kort, som består af alle 2’ere i kortbunken. Et wild kort kan substitueres til et hvilket som helst andet kort, hvorfor det bliver langt lettere at kreerer en vindende hånd. I Joker’s Wild kan spilleren få tildelt en Joker, som vil kunne gælde for et hvilket som helst kort. Dermed bliver det også lettere at skabe en brugbar hånd, med en Joker i kortbunken – dog ikke ligeså let som i Deuces Wild.

kk13

Hvordan spiller man video poker

Video poker spilles på den måde, at du putter mellem én og fem mønter i maskinen som indsats, hvilket samtidig er med til at bestemmer hvor stor din eventuelle gevinst bliver. Efter indsatsen er blevet bestemt, vil du blive tildelt 5 forskellige kort, som kommer op på skærmen. Hvorefter gælder det om at lave den bedste pokerhånd som overhovedet muligt ud fra de kort du har på hånden. For at gøre det lettere, har du samtidig muligheden for at skifte dine kort ud én gang. Du kan vælge at skifte mellem nul og fem kort ud, hvorefter du vil få erstattet de kort du ikke vil beholde. Når du har valgt hvilke kort du vil beholde og hvilke du vil af med, klikker man på ”draw”, for at få tildelt de(t) nye kort. Disse kort vil være med til at bestemme, hvordan din endelige hånd kommer til at se ud, hvorefter hånden vil blive holdt op imod udbetalingstabellen, for at se om der er gevinst.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *